CRIMINALA IN SERIE VADUVA NEAGRA


0
Categories : Comedy

Ceea ce este si mai misterios, este faptul ca nimeni nu baga de seama ca, in acel tumult de barbati care intrau in conacul tinerei fara a mai iesi, dispare si fiul acesteia, in varsta de numai 10 ani. La fel se intamplase si cu Joseph Renczi, cu deosebirea ca sadismul tinerei atinge, in acest caz, paroxismul. In ciuda consolarilor venite din partea apropiatilor, cei care incercau sa o asigure ca mai varstnicul ei sot se va intoarce, tanara repeta obsesiv: Indurerata, Vera Schick isi anunta cunoscutii ca sotul a parasit-o fara sa spuna un cuvant si fara sa lase nicio explicatie. Apoi a fost mutata la Berkerekul , oras din fosta Iugoslavie , unde tatal sau avea o mosie. Proprietari de terenuri, aventurieri, spioni sau oameni de afaceri , toti luau drumul criptei din Berkerekul in urma unei puternice doze de arsenic.

Exista, insa, un impediment: Era, poate, acel comportament pe care bietul tata al Verei nu spera sa il mai vada vreodata. Lui Milorad, ultimul din lista barbatilor ucisi, fusese nevoita sa ii ofere, pe deasupra, o puternica doza de stricnina , pentru ca efectul otravii sa fie imediat. In inchisoare, starea ei s-a degradat. In fond, cazurile de infidelitati si parasiri de domiciliu erau numeroase chiar si la acea vreme. In mod neasteptat, autoritatile dau crezare acestei povesti, cu atat mai mult cu cat era vorba de o familie respectabila, si intocmesc actele de deces.

In al 2 -lea rand mama ei era romanca care sa combinat cu un ungur deci curva si ea sau ce? Vezi cine a castigat: Cazul sau ramanea in istoria criminalisticii sub numele de cazul Vaduvei Negre.

Ametit, probabil, de succesele sale, Joseph face imprudenta de a nu-si asculta sotia si de a continua seria escapadelor amoroase. Dar cu Joseph Renczi si Lorenzo? Cine nu cunostea la Berkerekul moravurile Verei?

A anuntat la politie disparitia tatalui, desi stia ca nwagra fusese ucis si ingropat in curtea casei 6 In fata jandarmilor, Vera Renczi isi incepea confesiuneain fapt 35 de confesiuni terifiante. Si totusi, exista o poveste care face din Berkerekul un punct de atractie pentru turisti si un etalon pentru orice criminolog.

  ZAMBEZIA FILM ONLINE ZA DARMO

Vaduva Neagra si-a ucis chiar si fiul de 10 ani, care cunostea faptele abominabile ale mamei.

Vaduva Neagra sau Castelana din Berkerekul

TOP 11 5 Cazul Verei Renczi a ramas in istoria criminalisticii sub numele de cazul Vaduvei Negre. In mai putin de un an de la disparitia sotului, Vera il cunoaste pe Joseph Rencziun om de afaceri sarb, frumos si foarte bogat, vaduuva asemenea cunoscut pentru viata amoroasa tumultuoasa.

Mai mult, incearca sa le insufle celor doi oameni ai legii ca, probabil, Milorad ar fi comis un act necugetat in urma despartirii. Vera a trait in Bucuresti pana la varsta de 13 ani, cand mama ei a murit. Asa se face ca inca de pe vremea adolescentei a avut numeroase aventuri amoroase, unele de-a dreptul scandaloase. Exista, insa, un impediment: Sotia bancherului incepe, insa, o ancheta pe cont crimijala pe care o aduce in fata autoritatilor.

Vaduva Neagra sau Castelana din Berkerekul

Un psihopat din Galati a tras cu arbaleta intr-un caine. Se oprea in fata fiecarui sicriu, si tinea cate un monolog sinistru, fara pic de emotie in glas.

Frumoasa Vera a fost condamnata la moarte, dar pedeapsa i-a fost comutata la inchisoare pe viataintrucat femeile nu puteau fi executate in Iugoslavia acelor vremuri. Articole pe acelasi subiect. Desi nu implinise inca varsta majoratuluiadolescenta se putea mandri cu un numar urias de amanti si de aventuri care scandalizasera societatea. Dar vwduva nu a avut vreo banuiala pentru ca Vera era o persoane surprinzatoare si de multe ori gesturile ei nu puteau fi explicate.

In plus, aceasta aduce jandarmilor un bilet de dragoste pe care imprudentul Milorad il pastrase in buzunarul unei haine. Daca in cazul lui Karl Schick, aceasta respectase canoanele vremii, de data aceasta, tanara friminala cauta rapid alinare in tumultoasa viata de noapte de la Viena.

  REWINDING FILM MINOLTA X-700

Dependența de thrill a criminalilor în serie by Alexandru Bors on Prezi Next

Ce se intamplase cu Karl Schick? Nimeni nu se astepta ca tanara sa isi uite moravurile, insa miracolul se produce atunci cand Vera il cunoaste pe Karl Schickun influent bancher austriac, cu care se va si casatori.

In mai putin de 10 ani, peste 30 de barbati au trecut pragul tinerei si toti au disparut fara urma. Dar acesta a disparut fara urma ca si primul sot, la cateva luni dupa casatorie. Fara sa se opuna, aceasta deschide usa, absenta, si ii insoteste pe jandarmi pe scara in spirala ce conducea catre subsolul intunecat al conacului.

Vera Renczi isi inchipuia ca neagrs inconjurata de toti cei pe care ii ucisese si le vorbea acestora ore intregi cu voce tare.

Criminali in serie celebri: Romanca Vera Renczi, ultima femeie din viata a 35 de barbati

Spre surprinderea carcotasilor, tanara nu si-a mai continuat escapadele, ci a devenit o sotie atenta si placuta, mai ales dupa nasterea fiului lor, Lorenzo. In mijocul criminals se afla un fotoliu iar langa acesta se gasea un sfesnic bisericesc cu o lumanare pe jumatate arsa precum si o sticla si o cupa de sampanie. Imaginea care avea sa li se infatiseze martorilor era, pe drept cuvant, una de cosmar.