STAND UP COMEDY CU BOBITA SI CELENTANO


0
Categories : News

Dorel si Robi au incercat sa dea o sansa sentimentelor pe care fratele lui Bobita le purta in taina. Revoltati de ce anume gandeste Primarul despre fiecare in parte, satenii se decid sa aleaga un nou conducator al localitatii. Intreaga gospodarie a fost achizitionata legal de acesta. Primarul Vasile are dificultati mari in a-si sapa solarul, din cauza caldurii, asa ca v-a gasi pe altii s-o faca asa ca un tratament impotriva depresiei. Dar asta nu a fost singura problema a carciumarului! Ca un adevarat profesionist, Bobita ii destainuie cateva din secretele unui pescar adevarat:

Robi este tare suparat si afectat de ceea ce crede Primarul Vasile despre el, totul iesind la iveala in momentul in care Aspirina a inceput sa citeasca gandurile localnicilor. Daca Giani scoate peste dupa peste, folosind mamaliga pe post de momeala, Bobita nu reuseste sa captureze nimic, desi arsenalul este unul de top! Situatia cu Robi si fata de pe net se clarifica, toti dandu-si cartile pe fata. Aspirina s-a ales cu puii de catel inapoi ba chiar si cu un bonus. In acest episod Las Fierbinti, Geani devine aparent milionar, si nu este nimic mai rau decat un prost cu bani. Acest lucru i-a declansat instinctul de cuceritor lui Ardiles, care va incerca sa o cucereasca pe Gianina cu sarutul lui. Dorel se duce la facultatea de “Cosmonautica”. In cealalta parte a satului, Giani si Bobita pun la cale o noua afacere, pe cat de banoasa, pe atat de dubioasa.

Celentano e intr-o postura inedita. Dorel si Robi au incercat sa dea o sansa sentimentelor pe care fratele lui Bobita le purta in taina. In viziunea acestuia, cel mai potrivit actor pentru a tine o reprezentatie in Fierbinti este Horatiu Malaele, o ruda mai indepartata a lui Mos Peleus.

Intre timp, Aspirina incearca sa plaseze cativa pui de caine pacalind pe unul si pe altul. Fara prea mare succes, planurile naruindu-se rapid.

Robi este indragostit pana peste cap de nevasta lui Branzoi, iar Celentano, Firicel si Ardiles infiinteaza o biserica mobila si privata. Insa, se pare bpbita afacerea nu va avea un final favorabil pentru Giani. Situatia va alarma autoritatile, Robi fiind primul care va porni in rezolvarea cazului, coordonat de Celentano. Giani si Bobita au hotarat sa-l bage in afacerea cu turistul strain pe mahnitul de Dorel.

  WATCH CHROME SHELLED REGIOS EPISODE 8 ENGLISH SUBBED

Find a TV show or movie. Robi se va indragosti nebuneste de Marcela! Singura care i-a intins o mana de ajutor va primi o recompensa: Unfortunately, they have no clue that their struggle will prove to be in vain at the end of the election day.

Cel care le-a grabit plecarea din localitate a fost insusi Primarul Vasile, satul de boroboatele pricinuite de varul Aurel. Dar asta nu a fost singura problema a carciumarului!

Varul Aurel a pierdut-o pe Gianinuta, pe care o cucerise cu greu, promitandu-i bani in schimbul companiei ei.

Stand Up comedy cu Bobita si Celentano in Bicicleta French Pub

Dorel renunta la “parteneriatul” cu Giani, acesta ramanand cu oile gestante pe cap si magarul. Si nu e singura! Dorel se duce la facultatea de “Cosmonautica”. Problema este mai grava in viziunea lui Bobita: La carciuma, Bobita este hotarat sa schimbe putin portofoliul de afaceri al micului sau business, introducand in oferta sa un spectacol de teatru!

Bine bobiga exista marele iubitor de arta Nicu Rata ca sa-l ajute. Ajuns in localitate, acesta va face ravagii in randul femeilor. Celentano va fi servitorul ei, recunoscator fiind pentru iubirea pe care aceasta i-a aratat-o.

Dorel doreste sa-si descopere orientarea si fericirea. Revoltati de ce anume gandeste Primarul despre fiecare in parte, satenii se decid sa aleaga un nou conducator al localitatii. Situatia cu Robi si fata de pe net se clarifica, toti dandu-si cartile pe fata. In acelasi episod, Bobita va fi extrem de ingrijorat de faptul ca internetul, ajuns de putin timp in localitate, face deja celenttano victime. Ca de fiecare data, Bobita incearca sa-l convinga pe Giani sa intre in afacere si sa se ofere sa-i tina companie oaspetelui.

La carciuma, Bobita se hotaraste sa-l ajute pe Giani tinand o prelegere de mare clasa, in care relata o poveste impresionanta de viata, de la televizor.

  RING NI KAKERO EPISODE 15

Mihai Bobonete – Stand Up Comedy Hollywood Multiplex Bucuresti – video dailymotion

Oamenii de la Prefectura vin sa stranga toate animalele domestice din localitate. La carciuma, Primarul Vasile este deprimat si simte nevoia sa i se confeseze lui Bobita.

Viata isi urma cursul firesc si linistit in Fierbinti, pana in momentul in care Celentano si Ardiles descopera un lucru nefiresc: Punctul culminant va fi reprezentat de o marturisire in lacrimi a lui Robi.

A tsand comedy where the intrigues caused by the upcoming elections in a small village give rise to a ridiculous war between the mayor and deputy mayor. Fara niciun fel de problema, Ardiles s-a mutat in casa camaradului Celentano. Branzoi este hotarat sa divorteze de sotie si sa inceapa o noua viata alaturi de Gianina.

Daca fratele mai mic este preocupat de competitii sportive, Bobita isi traieste linistit viata la o partida de pescuit cu bunul sau prieten, Giani. Explicatia acestuia referitoare la stilul vestimentar si la machiajul abordat este una socanta: Telespectatorii vor afla maine, de la Turistul a prins drag de el.

Aventurile la pescuit ale lui Bobita si Giani vor continua si azi. Dar, cum elevul isi depaseste intotdeauna maestrul, Giani va aplica cele invatate si il va lasa pe Bobita fara persoanele care ii imprumutau bani.

Stand-up comedy cu Bobita si Celentano

Un suedez aflat in trecere este aflat in cautarea unui partener cu care sa-si petreaca timpul. Giani si Bobita au incercat sa rezolve problemele care ii distantau din ce in ce mai mult. Intreaga gospodarie a fost achizitionata legal de acesta.

De un an de zile, in fiecare luna, acelasi vis ii bantuie noptile.